Firma SC Martha Distribution SRL detinator al brandului „Asia’n bucate” a fost infiintata in anul 2011 in Bucuresti Romania. Incepand  din 06 octombrie 2014 am deschis primul magazin asiatic in Piata Matache , magazin care s-a dovedit a fi de real succes inca de la deschidere.

 Ce ne-a facut sa fim de succes inca de la inceput:  Faptul ca aducem numai produse autentice, de cea mai buna calitate, produse pe care le gasim pe orice rafturi din magazinele din Asia.

Obiectivul nostru este sa importam numai branduri de top, branduri care sunt populare in tarile de origine

Misiunea noastra este sa imbogatim mesele cetatenilor din Romania cu miresmele si gusturile Asiatice autentice. Dorim in acelasi timp ca rezidentii asiatici cat si ceilalti fani ai bucatariei Asiatice sa poata gasi in Romania produsele lor favorite. In afara de traducerile de pe ambalaje acestea si-au pastrat originalitatea.

In magazin avem in permanenta aproximativ 300 de produse dar la comanda putem aduce in jur de 3500 de produse din 12 tari diferite, deci practic putem acoperi aproape orice doleanta a clientilor. Produsele respecta absolut toate reglementarile UE.